Despre noi

Catalog > Despre noi

Fondata in anul 1999, ca o afacere de familie, bazata pe cunostintele si experienta anterioara in domeniu, EverArt vine cu o noua filozofie in design, calitate, preturi si servicii.

Design-ul si confortul este pentru noi punctul de plecare al tuturor proiectelor, valoare care face ca fiecare piesa de mobilier sa devina arta.

De la aceasta idee a pornit si numele Everart, care contine idea de design original si distinctiv, de care tu sa te bucuri mereu.


Istoric
Am inceput in 1999, fara cunostinte de business, dar cu experienta in domeniul productiei de mobilier si cu multa, multa pasiune, Everart, o afacere care a crescut indeaproape sub ochii nostri si care astazi se pregateste sa treaca la a doua generatie, in mainile fiicei noastre.

Suntem axati pe calitate, in concluzie folosim cele mai bune materiale textile sau din piele naturala or sintetica. Probabil acesta este si motivul pentru care majoritatea televiziunilor din Romania au ales sa-si construiasca diferite fotolii sau canapele personalizate pentru studiourile de inregistrari la Everart.

Avantaj competitiv
Punctul forte se afla in imbinarea constructiei tehnice cu competenta designului. Echilibru, inovatie, solutii diverse, flexibilitate, totul fara frontiere.

La Everart pot să vină cei care vor canapele pe mărimi atipice, cu huse care pot fi scoase și înlocuite, cu tapițerii din variate game de stofe, catifele și mătăsuri. Practic, să fie fabrica unde îți croiești propria canapea, ca să spun așa.

 

Instagram